13 лесни начина за реклама офлайн

Публикувана от Сияна 15/09/2017 5 коментар(а)

Повечето стартиращи фирми решават да рекламират своите продукти чрез социалните мрежи. Въпреки че това е много добър канал за реклама, има много потенциални клиенти, които могат да разберат за бизнеса Ви по друг начин.

Подготвихме Ви 13 лесни и евтини начини да рекламирате своя бизнес офлайн. 

13 евтини начина за офлайн реклама - маркиращи клещи, рекламно тиксо


Безплатна реклама


Медиите винаги търсят интересна история. Защо тази история да не е Вашата? Свържете се с местните вестници, радиостанции и телевизии и им дайте интересни факти за Вас, за продуктите Ви и защо започнахте бизнеса си. 
 

Евтини реклами във вестници


Повечето училища и университети имат вестници. Ако Вашите продукти са подходящи за тази демографска група, можете да се свържете с редакторите на тези вестници и да си осигурите едновременно и евтина, и добре таргетирана реклама. Също така, може да се свържете с по-известни вестници и да опитате да купите рекламно място, което не могат да продадат. Така рекламата Ви ще се види от много хора, а цената няма да е висока. 
 

Предоставяне на продукти за томболи


Радио станциите и телевизиите обичат да дават подаръци на своите слушатели и зрители. Предложете да дарите безплатни продукти в замяна на реклама за Вашата фирма. 
 

Дегустации


Може да организирате събитие, на което или да има дегустация или да подарите някакви продукти. Ако Вашия продукт е добър, посетителите ще разкажат на своите близки и приятели за Вас, което Ви осигурява най-добрия вид реклама – „от уста на уста“. 


Свързаност


Присъединете се към клубове, бизнес групи или асоциации, които привличат доказали се бизнес лидери. Опознайте потенциални бизнес клиенти и при извършена продажба ги попитайте дали може да използвате тяхното име в публичната си листа за клиенти. Например, ако сте стартираща фирма и извършите услуга за голяма фирма, тяхното име може да осигури доверие у вас. 


Безплатен обяд


Поканете потенциалните си клиенти на обяд. Това работи много добре с бизнес клиенти. Показва, че Ви е грижа за клиента, а и създавате добро впечатление. Също така за няколко стотин лева може да си осигурите възможността да покажете продуктите си на голям потенциален клиент. Ако направите презентацията си правилно, може да си осигурите големи бъдещи доходи. 


Конференции и продуктови представяния


Ходете по конференции. Дори да не можете да си позволите щанд, понякога може да си разделите щанд с друга фирма. Много на брой успешни предприемачи посещават такива събития за да представят прототипи и в последствие продават стотици продукти. 


Публикации в търговска камара


Почти всяка търговска камара издава вестник или друг вид публикация. Тези публикации обикновено показват нови продукти и услуги и включват интересни истории за предприемачите и за новите бизнеси в индустрията. 
 

Работилница


Може да държите работилница, в която потенциалните клиенти да се учат на различни неща. Вашите продукти и услуги може да се използват при решаване на проблемите, които вашите клиенти срещат. 
 

Купони и флаери


Можете лесно да създадете професионално изглеждащи купони и флаери за много малко пари. Разпространете ги около мястото Ви на работа или на места, на които се събират потенциални клиенти. 
 

Безплатни продукти


Раздаването на безплатни продукти е идеална стратегия за евтин маркетинг. Това работи много добре ако продавате продукти с ниска стойност, които хората използват всеки ден. Дори да продавате скъпи продукти, винаги може да раздадете аксесоари с ниска цена или други свързани продукти. 
 

Писмо по пощата


Писмата по пощата са евтин начин да таргетирате определени географски пазари. Цената на писмата е ниска и дори 2, 3 от таргетираните да започнат да купуват, това може да изплати цялата кампания. Също така може да наемете млади хора, които да доставят продуктови каталози от врата на врата. 

 

Крос промоции


Крос промоциите са популярни сред бизнесите за бързо оборотни стоки и могат да се използват за всеки тип бизнес. Намерете компании със свързани продукти и услуги и помислите за начини да се рекламирате взаимно. 
 

Ние от Тиксо-ленти се надяваме, че сме Ви дали добри идеи за нови начини за реклама. Интернет е прекрасно място за реклама, но понякога старомодните източници могат да привлекат неочаквано голям брой клиенти. Поръчайте своето рекламно тиксо, с което да облепите всички кашони за кампанията.

5 коментар(а)

Васил Василев:
31/01/2019, 02:14:10 PM
Отговор

Прекрасни съвети. Благодаря Ви.

maria jonathan:
26/06/2019, 12:17:49 PM
Отговор

Имате ли нужда от заем от всякакъв вид? Ние в Мария Джонатан сме заем Компанията предлага всякакъв вид заем на достъпни цени от 2%. ние сме динамични и прозрачни в отношенията си и подпомагаме тези, които се нуждаят от финансова помощ. предлагаме заем от 5000 долара 20,000,000 долара. за повече информация и ако се интересувате, свържете се с нас по пощата ch.loanfirminc@gmail.com

Арнолд:
14/12/2019, 05:43:41 AM
Отговор

Вземете бърз и надежден заем само за 45 минути днес ... Заеми като: медицински заеми, бизнес кредити, кредити за автомобили, кредити за апартаменти и така нататък ... Свържете се с нас на: diesel.arnold12@gmail.com

Арнолд:
14/12/2019, 05:45:07 AM
Отговор

Вземете бърз и надежден заем само за 45 минути днес ... Заеми като: медицински заеми, бизнес заеми, кредити за автомобили, кредити за апартаменти и така нататък ... Свържете се с нас на: diesel.arnold12@gmail.com

Арнолд:
14/12/2019, 05:45:57 AM
Отговор

Вземете бърз и надежден заем само за 45 минути днес ... Заеми като: медицински заеми, бизнес заеми, кредити за автомобили, кредити за апартаменти и така нататък ... Свържете се с нас на: diesel.arnold12@gmail.com

Напишете коментар