Защо да изберете маркиращи клещи Blitz

Публикувана от Сияна 10/01/2018 2 коментар(а)

Blitz е компания с многогодишна история в предлагането на маркиращи клещи. Продуктите на компанията са известни из цял свят и са се доказали във времето с високо качество, леснота на употреба и консумативи на прилични цени. Маркиращите клещи Blitz са един верен помощник на всеки собственик на малък и среден бизнес. Особено полезни са в малки и средни търговски обекти, в които трябва да има цена на всеки продукт. Маркиращите клещи спомагат етикетирането да стане лесно и бързо, за да може да се концентрирате върху важните неща в бизнеса. Сред най-продаваните продукти на Blitz са Blitz C8, Blitz PH, Blitz S10 и Blitz S16. 


Маркиращи клещи Blitz C8


Маркиращите клещи Blitz C8 са най-масовите едноредови пистолети за отпечатване на етикети и друга маркировка върху опаковките. Клещите се характеризират с възможността си да отпечатват до 8 позиции. Тези позиции може да са запълнени от цифри – от 1 до 9, символи като лв, $,€, както и интервали и точки. Маркиращи клещи Blitz C8 са направени с метални оси, осигуряващи здравина на корпуса и гаранция за дълготрайна употреба. Предвиждат и възможността за монтиране на Клише. За да направите етикетите си по-впечатляващи, може да използвате различни цветове, като предлаганите са бял, зелен, оранжев и червен. Размера на етикета, с който работят клещите е 26x12. 

 

 

 

 

 

Маркиращи клещи Blitz PH

 

 

Маркиращи клещи Blitz PH работят с етикети с размер 21x12 мм с кръгъл отвор между етикетите. Те дават възможност за печат на до 8 символа на един ред. Моделът се произвежда в Италия и предлага удобство на работа, качествен отпечатък и много здрав корпус. Има възможност за отпечатване на цифри от 0 до 9, парични символи, точки, тирета, кг, см., R, Gr. Барабанът на клещите използва отвора между етикетите за да издърпва лентата с етикети. Модела предлага възможност за монтаж на Клише, както и етикети в различни цветове и форма. Този модел маркиращи клещи предлага много добро съотношение цена-качество. Клещите са предпочитани на азиатските пазари поради удобството на работа при продължителна работа. 
 

 

 

 

 

 

Маркиращи клещи Blitz S10 

 

Маркиращите клещи Blitz S10 позволяват отпечатване на до 10 позиции. Сред позициите може да присъстват числа от 0 до 9, парични символи, точки и интервали. Предвиждат възможност за поръчка на етикети с предварителен печат с надпис например „Най-добър до“ в горната част на етикета, без това по никакъв начин да оскъпява етикета. Отличителни характеристики на маркиращи клещи Blitz S10 са металните оси, осигуряващи здравина на корпуса, факта че са произведени в Италия, възможността за монтаж на Клише. Имат възможност да печатат върху етикети с различна форма – правоъгълни и вълнообразни. Размера на етикета, който ще Ви е нужен е 26x12. Модела Blitz S10 предлага възможност за ремонт, благодарение на металните оси, свързващи корпуса. 
 

 

 

 

 

Маркиращи клещи Blitz S16


Маркиращите клещи Blitz S16 дават възможност за печатане на два реда с по 8 символа на ред. Могат да печатат цифрите от 0 до 9, парични символи и символи за тегло, точка и тира. Отличителни характеристики на мотела е това, че е произведен в Италия, възможността за монтаж на Клише, метални свързващи оси, възможност за работа с етикети в различни цветове и форми. Клещите работят с етикети, с размери 26x16. 
 

Въз основа на това, че тези модели са едни от най-продаваните на европейския и световния пазар, ние от Тиксо-ленти сме избрали да предлагаме точно тях на нашите клиенти. Маркиращи клещи Blitz издържат на много по-големи натоварвания в сравнение с останалите марки на пазара и имат механизъм за издърпване на лентата с много дълъг живот. 

 

2 коментар(а)

Susan Benson:
22/05/2020, 08:23:03 PM
Отговор

Здравейте, имате ли нужда от бърз заем? Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант. С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем. Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и сме решени да ви помогнем да подобрите дългосрочните и краткосрочните си финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел. Характеристики и предимства; * Удобство - можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете заема си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент от 2,85 до 5,95%. * Високи цени за одобрение * Вие получавате шанса да изберете датата на изплащане, всяка седмица, месечно или годишно за период от 1 до 30 години. * Без скрити такси На много хора им е толкова трудно да получат заем от местните си банки или други финансови институти поради някакви причини, тук сме, за да помогнем. Ако наистина се нуждаете от решение на финансовите си предизвикателства, вие сте на една крачка, за да станете финансово свободни, любезно ни пишете за повече информация чрез: Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ИЛИ; WhatsApp: +447903159998 2020 © ️ Всички права запазени

спешен заем:
16/07/2020, 09:57:18 PM
Отговор

СВИДЕТЕЛСТВО !!! СВИДЕТЕЛСТВО !!! Здравейте приятелю, толкова съм щастлив, че най-накрая получих заема от $ 55 000 от истински заемодател заем Trusrfunds, аз съм толкова благословен, че най-накрая получих това, което търсех, изпратете ги и по имейл, ако имате нужда от заем чрез: (trustfunds34@yahoo.com ) ЗАЯВЕТЕ ЗА БЪРЗО ЛЕСНО ЗАЕМАНЕ ДНЕС

Напишете коментар