Избор на подходящ етикет за маркиращи клещи

Публикувана от Сияна 03/01/2018 0 коментар(а)

Един от най-често срещаните проблеми за нашите клиенти, е това да изберът подходящ етикет  за своите маркиращи клещи. В тази статия ще се опитаме да Ви ориентираме в избора на подходящия етикет. 

маркиращи клещи, етикети за маркиращи клещи, етикети
Какво да принтират Вашите маркиращи клещи на етикета


Важно е първо да решите какво искате да е отпечатано на етикета. Замислете върху какво ще поставяте етикетите и каква информация искате да дава етикета. Това е информацията, която може да променяте за всеки етикет, който излиза от маркиращите клещи. Най-често етикетите носят информация за цената на стоката. Но могат да носят и допълнителна информация, в зависимост от Вашите предпочитания. На етикета може да има ред, който да указва срока на годност на изделието, датата на производство, идентификационен номер или нещо друго по Ваше желание. 


Колко реда ще са Ви нужни 


Предлагат се маркиращи клещи с възможност за печат на един, два или повече реда, но колко ще са Ви нужни. Тук трябва да се замислите колко информация искате да се съдържа на етикета. Ако просто искате върху него да е изписана цената, или срока на годност, един ред ще Ви е достатъчен. Ако искате на етикета да излизат едновременно и срока на годност и цената, ще са Ви нужни два реда. Ако искате освен тези две неща да има и допълнителна информация, която да указва например дата на производство, произход или нещо друго по желание, ще са Ви нужни три реда. Имайте в предвид, че ако надписите са изписани просто с цифри това може да обърка потребителите. Това може да се избегне с етикети, върху които предварително са напечатани определени означения. За двуредов печат препоръчваме маркиращи клещи модел BLITZ S16. Те имат възможност за отпечатване на до 10 позиции на ред, като тези позиции може да са заети както от цифри, така и от символи като лв, $ и €.


Какво да е напечатано на етикетите преди да влязат в маркиращите клещи


След като решите какво искате да е напечатано върху етикетите и колко линии са ви нужни за това, е време да помислите дали искате да има някакъв допълнителен елемент върху етикетите. Такъв елемент може да бъде надпис, лого или нещо друго по избор. При етикети с например 3 реда е хубаво да е указано кой ред каква информация дава. Това може да стане чрез предварителен печат върху етикетите. Ние от Тиксо-ленти предлагаме етикети за маркиращи клещи с предварително напечатани елементи, които Ви позволяват да персонализирате всеки продукт, който носи етикета. 

 

Какъв цвят етикети да изберете

 

Цветовата схема на етикетите може да варира изключително много. Най-евтоната опция е да изберете различен цвят за предварително напечатания текст, например „Най-добър до:” да е отпечатано в червено например. Също така може да си закупите цветни етикети. Има възможност за комбинация между цвят на етикета и цвят на печата така, че да съвпада с фирмените цветове. Всичко зависи от това колко сте креативни и колко внимание искате да привлича етикета. 


Ние от Тиксо-ленти се надяваме да сме Ви помогнали да си зададете правилните въпроси при избора на етикети за маркиращи клещи. Ако вече сте си отговорили на тези въпроси ние с радост ще Ви предложим подходящия етикет. 

 

Напишете коментар