Избор на подходящ етикет за маркиращи клещи

Публикувана от Сияна 03/01/2018 3 коментар(а)

Един от най-често срещаните проблеми за нашите клиенти, е това да изберът подходящ етикет  за своите маркиращи клещи. В тази статия ще се опитаме да Ви ориентираме в избора на подходящия етикет. 

маркиращи клещи, етикети за маркиращи клещи, етикети
Какво да принтират Вашите маркиращи клещи на етикета


Важно е първо да решите какво искате да е отпечатано на етикета. Замислете върху какво ще поставяте етикетите и каква информация искате да дава етикета. Това е информацията, която може да променяте за всеки етикет, който излиза от маркиращите клещи. Най-често етикетите носят информация за цената на стоката. Но могат да носят и допълнителна информация, в зависимост от Вашите предпочитания. На етикета може да има ред, който да указва срока на годност на изделието, датата на производство, идентификационен номер или нещо друго по Ваше желание. 


Колко реда ще са Ви нужни 


Предлагат се маркиращи клещи с възможност за печат на един, два или повече реда, но колко ще са Ви нужни. Тук трябва да се замислите колко информация искате да се съдържа на етикета. Ако просто искате върху него да е изписана цената, или срока на годност, един ред ще Ви е достатъчен. Ако искате на етикета да излизат едновременно и срока на годност и цената, ще са Ви нужни два реда. Ако искате освен тези две неща да има и допълнителна информация, която да указва например дата на производство, произход или нещо друго по желание, ще са Ви нужни три реда. Имайте в предвид, че ако надписите са изписани просто с цифри това може да обърка потребителите. Това може да се избегне с етикети, върху които предварително са напечатани определени означения. За двуредов печат препоръчваме маркиращи клещи модел BLITZ S16. Те имат възможност за отпечатване на до 10 позиции на ред, като тези позиции може да са заети както от цифри, така и от символи като лв, $ и €.


Какво да е напечатано на етикетите преди да влязат в маркиращите клещи


След като решите какво искате да е напечатано върху етикетите и колко линии са ви нужни за това, е време да помислите дали искате да има някакъв допълнителен елемент върху етикетите. Такъв елемент може да бъде надпис, лого или нещо друго по избор. При етикети с например 3 реда е хубаво да е указано кой ред каква информация дава. Това може да стане чрез предварителен печат върху етикетите. Ние от Тиксо-ленти предлагаме етикети за маркиращи клещи с предварително напечатани елементи, които Ви позволяват да персонализирате всеки продукт, който носи етикета. 

 

Какъв цвят етикети да изберете

 

Цветовата схема на етикетите може да варира изключително много. Най-евтоната опция е да изберете различен цвят за предварително напечатания текст, например „Най-добър до:” да е отпечатано в червено например. Също така може да си закупите цветни етикети. Има възможност за комбинация между цвят на етикета и цвят на печата така, че да съвпада с фирмените цветове. Всичко зависи от това колко сте креативни и колко внимание искате да привлича етикета. 


Ние от Тиксо-ленти се надяваме да сме Ви помогнали да си зададете правилните въпроси при избора на етикети за маркиращи клещи. Ако вече сте си отговорили на тези въпроси ние с радост ще Ви предложим подходящия етикет. 

 

3 коментар(а)

Susan Benson:
22/05/2020, 08:23:10 PM
Отговор

Здравейте, имате ли нужда от бърз заем? Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант. С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем. Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и сме решени да ви помогнем да подобрите дългосрочните и краткосрочните си финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел. Характеристики и предимства; * Удобство - можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете заема си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент от 2,85 до 5,95%. * Високи цени за одобрение * Вие получавате шанса да изберете датата на изплащане, всяка седмица, месечно или годишно за период от 1 до 30 години. * Без скрити такси На много хора им е толкова трудно да получат заем от местните си банки или други финансови институти поради някакви причини, тук сме, за да помогнем. Ако наистина се нуждаете от решение на финансовите си предизвикателства, вие сте на една крачка, за да станете финансово свободни, любезно ни пишете за повече информация чрез: Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ИЛИ; WhatsApp: +447903159998 2020 © ️ Всички права запазени

Davina Claire:
28/10/2021, 10:50:32 AM
Отговор

Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: noveltyfinances@gmail.com ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете. NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент. Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance: √ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение. √ Конкурентни лихвени проценти (3% на година) √ Гъвкави условия за погасяване √ Възможност за по-бързо изплащане на заема √ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства √ Няма да бързате да връщате заема, ще ви бъде дадено време да започнете изплащането на заема. √ Без скрити такси Как да кандидатствам: Кандидатстването за кредит е бързо и лесно! Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на (noveltyfinances@gmail.com) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.

Anne Morgan:
10/11/2021, 03:28:45 PM
Отговор

Здравейте, Ние предлагаме достъпни заеми на физически и бизнес собственици, свържете се с нас чрез този имейл: annemorgan9898@gmail.com или моя частен WhatsApp +380 99 970 3486 за повече подробности. Бог да благослови, Ан Морган

Напишете коментар