За нас

Тиксо Ленти е бранд на компания Модико България ЕООД, създаден през 2010 година. Тиксо Ленти цели да предостави рекламни опаковъчни решения на своите клиенти с добро съотношение между качество и цена. 

Екипът ни се състои от млади амбицирани личности, поемащи отговорност и инициатива при поемането на всеки проект.


Нашата визия се явява стремежа да донесем допълнителна стойност на клиентите ни, да мислим мащабно и работим целеустремено, за да допринесем за развитието на българския бизнес.


Мисията на Тиксо Ленти е със своите продукти да задоволи растящите нужди на бизнеса. Стремим се към подобряване на производствения процес и внедряване на модерни технологии, които отговарят на международните стандарти.

Ние сме специализирани в изработката на индивидуални проекти за създаване на рекламно тиксо с име на фирма, лого и др. Предлагаме богат асортимент от опаковъчно тиксо, хартиено тиксо, маркиращи клещи, стреч фолио, етикети за маркиращи клещи и разширяваме номенклатурата си постоянно.

Наши партньори са  рекламни агенции, търговци на канцеларски материали, дистрибутори, производствени компании, компании за износ на стоки и много други.


Защо да изберете онлайн магазина „ Тиксо Ленти“ ? 

Защото предлагаме пълна гама за рекламно тиксо в различни цветове и модели, хартиено тиксо, брандирано и чисто стреч фолио, етикети и маркиращи клещи на дребно за всички вас! Свържете се с нас на посочените телефони: 0879 617 718

Работим с марки, доказали качеството си на международния пазар като Blitz, Smart и Printex. Предлагаме едноредови и двуредови маркиращи клещи с различни цифри от 0 до 9.


Можете да се свържете с нас на телефоните и адресите ни:

Телефон за поръчки: 0879 617 718

Тиксо Ленти - София, ул. Фритьоф Нансен 11 (ет.2, офис 7) ; 02/9800930

Тиксо Ленти - Пловдив, ул. "Васил Левски" 48 ; 032/20500

Уеб сайт: https://tikso-lenti.com/


Работно време:

Пон – Петък: 09:00 до 18:00ч.

Съб – Нед: Почивен ден


Прочетете също така условията за ползване и рекламации.