7 идеи за офлайн реклама

Публикувана от Сияна 23/10/2017 0 коментар(а)

След като светът се е дигитализирал до такава степен, сигурно се чудите какви офлайн канали останаха за реклама. В ежедневие, повечето хора набират цялата необходима информация през таблет или телефон и ако искате да рекламирате офлайн трябва да сте доста креативни. Подготвили сме Ви 7 идеи, които да Ви помогнат да спечелите клиентите, които не са Ви намерили в Интернет. 

Рекламно тиксо - 7 идеи за офлайн реклама

Пощенски картички

Изпращането на картички за празници като Коледа или Великден може да изгради едно много добро мнение за Вас у потребителите. Това, че просто ги поздравявяте, а не ги притискате с рекламни послания може да създаде предразположение у потребителите и следващия път, когато видят Вашия продукт на щанда, да предпочетат него. 

 

Флаери

 

Това е един стар начин за реклама, който не губи своята популярност. Направете ясен дизайн на флаера, съобразен с аудиторията и кампанията - разпространявайте го, колкото може повече. Подходящи места за разпространение са лекарски и зъболекърски кабинети, където хората четат каквото е пред тях, просто за да се разведрят от чакането. Така вероятността да прочетът за Вас е много по-голяма. Друго удачно място е под чистачките на автомобилите. Постарайте се да го поставите така, че да е видимо, за да може шофьора да го вземе преди да потегли. В повечето случай той няма да изхвърли флаера, а ще го прибере в колата си. Така отново се повишава вероятността да го прочете на по-късен етап. 

 

Показалци

 

Показалците за книги са евтин и същевременно ефективен начин да промотирате Вашия бранд. Може да се споразумеете с локални книжарници и библиотеки да раздават Ваши показалци като подарък. Така всеки път когато четът, хората ще виждат Вашето лого и евентуално леко рекламно послание. Така вие си гарантирате, че ако се колебаят между Вашия бранд и друг, непознат за тях бранд, ще изберът Вашия, защото са го виждали. 

 

Визитни картички

Тук може да развихрите въображението си. Колкото по-интересна е Вашата картичка, толкова по-голяма е вероятността да остане в портмонето на потенциалните Ви клиенти. В зависимост от бизнеса Ви, може да прецените дали да има повече цвят или да е по-изискана и безцветна. На пазара се предлагат картички, които имат тънък магнит в тях. Така, когато потенциалният се прибере, може да сложи картичката на хладилника си и да Ви потърси, когато има нужда от услугите или продуктите Ви. 


Участие на продуктово изложение


Потърсете за предстоящи събития около Вас и преценете кое събитие Ви дава най-добра възможност да покажете своите продукти. Един щанд, на който потребителите могат да се докоснат до вашия продукт и да видят как работи може да е много по-ценно от каквато и да е онлайн реклама. 


Рекламно тиксо


Ако бизнесът Ви е свързан с изпращане на колети, рекламното тиксо е добър вариант за допълнителна реклама. Може да опитате да убедите някои офиси на популярните куриерски услуги да използват Вашето рекламно тиксо вместо тяхното. Така всеки, който получи колет ще види и Вашия бранд на него. 


Ако се спряхте на последния вариант, може да разгледате нашите предложения. Ние от тиксо-ленти предлагаме рекламно тиксо, което може да брандираме според Вашите предпочитания, така че всяко нещо, което залепите, да носи Вашето име. 

 

Напишете коментар