Рекламно тиксо

Публикувана от SEOMAX 04/11/2016 0 коментар(а)

Рекламното тиксо или наричано още тиксо с печат или фирмено тиксо е много нужен и важен аксесоар за всяка уважаваща се фирма или търговска марка.

 

Много често рекламното тиксо се използва от фирмите, притежаващи електронни магазини. При изпращане на поръчките направени през интернет, те се опаковат по подходящия начин а отгоре се залепва именно то.

 

Предимства на рекламното тиксо:
- идентичност на вашата марка или фирма
- повишава доверието на клиента към вашите продукти и услуги
- клиентите са по-склонни да използват вашите услуги и за в бъдеще
- разпознаваемост на продуктите

 

Видове рекламно тиксо:
- акрил (едно от най-масовите, лепилният му слой е на водна основа)
- хартиено тиксо (не много известно, но да има рекламно хартиено тиксо)
- PVC
- хотмелт (синтетичен каучук)
- солвент (естествен каучук)

 

Последните две са от висок клас и са издръжливи на неблагоприятни атмосферни условия – ниски температури, големи температурни амплитуди, влажност. Подходящи и за опаковането на тежки кашони.

 

Какво може да се отпечата на рекламното тиксо?
На различните типове тиксо може да се изобразят различни детайли и цветове. В зависимост от нуждите, тиксото използвано за основа може да бъде в три цвята – бял, прозрачен и кафяв. Най-често поръчваните са до 4 цвята, които са напълно достатъчни да изобразите име на фирмата, телефон, уебсайт, име на продукта, баркод, QR код, разбира се и лого или друго изображение. При желание на клиента може да се поръчат и отпечатат и повече от 4 цвята.

 

За колко опаковки ще стигне една ролка тиксо?
Това е въпрос, който е важен за всеки поръчващ за пръв път. Стандартно една ролка е с дължина от 66м., което би било достатъчно за опаковането на от 100 малки кашона до около 50 със среден размер – 55 х 35 х 34см. Разбира се това е само ориентир, зависи как и какво опаковате, но може лесно да се пресметне, като знаете дължината на ролката.

 

За повече информация относно тиксата или консултация за най-подходящото за вас и вашия бизнес, може да се свържете с нас – контакти.

 

Гарантираме, че ще получите отговор в най-кратък срок и точния избор за вас.

Напишете коментар