Рекламно тиксо - приложение

Публикувана от Сияна 23/01/2017 0 коментар(а)

Рекламното тиксо с надпис или лого има широк обхват на приложение и с всяка година той расте, което говори за популярността на тази продукция. Можете да се запознаете с някои способи за използване на фирменото тиксо и да допълните свои начини.

Ще ви запознаем с някои от начините за използване на рекламното тиксо.


Корпоративно използване


Рекламното тиксо с логото на компанията много често се използва при тържествени събития. Символичното прилагане на рекламното тиксо с фирмена символика за винаги остава в съзнанието на участниците като светъл и радостен момент в историята на компанията.
Рекламното тиксо с лого на компанията се използва при излети или спортни състезания, за брандиране на съпътстващи аксесоари, подчертавайки статуса на мероприятието.


Популяризиране на продукцията


Рекламното тиксо с  фирмената символика за опаковка на продукция позволява самата продукция да се отличи от всички останали, което оказва положително въздействие върху динамиката на продажбите. Логото или форменото изображение на сувенирна опаковка лесно се запомня, предизвиква в потребителите приятни асоциации с покупката на стока с високо качество.
Рекламното тиксо позволява да се подчертае индивидуалността на продукцията, което значително я отличава от конкурентите присъстващи на пазара. Например, кутия с бонбони с фирмена лента потребителя избира по-често, отколкото кутия без нея.
Стремежа за красиво оформяне на продукцията е напълно обясним: ако потребителя е доволен от качеството на продукцията, той задължително ще запомни името на производителя. Опаковката на продукция, украсена с фирмена лента изглежда още по-изразително.


Опаковане на подаръци


Красивото оформление на подаръци с използването на рекламно тиксо е един от най-ефективните начини и в същото време един от най-евтините начини за украса.

Рекламното тиксо с лого на компанията и допълнителната информация за компанията-производител са необходими за:


•    създаване на положителен имидж на компанията
•    привличане на нови клиенти ( един от видовете пасивна реклама)
•    защита целостта на продукцията
•    защита на опаковката от нежелателно отваряне
•    съдържание на информация по време на съхранение и транспорт на товари.

 

В зависимост на начина на използване рекламното тиксо може да бъде с различна степен на лепене: акрилно ( ниска степен на лепене), хот мелт ( синтетичен каучук), солвент ( естествен каучук) и PVC ( висока степен на лепене) и дебелина.

Напишете коментар