Какво е приложението на маркиращите клещи?

Публикувана от Сияна 20/02/2017 0 коментар(а)

Ако планирате да създадете бизнес, който включва продажбата на хранителни или друг вид продукти, то едно от задължителните неща, от които имате нужда са маркиращи клещи. Употребата им е наложителна и в различни видове производства, складове или търговски обекти. Ние от Тиксо Ленти искаме да Ви запознаем с това, какво точно представляват маркиращите клещи и какво е тяхното предназначение. 


Маркиращите клещи са уред, с който лесно и удобно ще отбележите код, цена, лого, дати, промоция, партиден номер върху даден вид продукт. Според правилата на Европейската комисия, тези неща задължително трябва да бъдат отбелязани върху продуктите, с цел улеснение и информиране на потребителя. 


Кое прави маркиращите клещи лесни за употреба?

Важно е моделите да отговорят на Вашите изисквания, тъй като употребата на клещите ще бъде честа и наложителна. 
Едно от главните неща е удобството – Ние от Тиксо ленти знаем колко е важно клещите да пасват на ръката ви, за да можете да ги използвате максимално добре. Формата на дръжката е ергономична и прави работата с нея удобна и лека. 

Маркиращи клещи - приложение от Тиксо Ленти
Конструкцията на самите клещи също е олекотена и удобна, но и много стабилна. Материалът, от който са изработени, прави използването на продукта възможно за по-дълго време.
Бързата и лесна смяна на консуматива – ще спестите време, докато сменяте ролките с етикети.
Отпечатъкът и неговото високо качество са от особено значение: по този начин печатащата глава осигурява улеснение при четенето на отпечатъка.
Производството – здравината на корпуса и качеството на отпечатъка се дължат на факта, че нашите маркиращи клещи са произведени в Италия.


Какви видове и марки клещи предлагаме?

Маркиращи клещи BLITZ има 8 символа и позволява отпечатване на цифри от 0 до 9, както и парични символи.
Маркиращите клещи SMART се разпознават по качествения отпечатък, който оставят, голямата корпусна здравина и удобството при използване.
Останалите модели, с които работим са UNO, JOLLY, PRINTEX и много други


Можете да избирате между едноредови, двуредови и прогресивни маркиращи клещи, според вашите нужди.
Ако не можете да се ориентирате в разнообразието и различните видове клещи в нашия онлайн магазин, не се колебайте да се свържете с наш оператор, който ще ви помогне в избора на най-подходящ продукт.

Напишете коментар