Как да рекламираме на подсъзнателно ниво?

Публикувана от Сияна 20/11/2017 0 коментар(а)

 - Извинете, познаваме ли се?
 - Миля, че сме се виждали, някъде.


Рекламата заема важна роля в развитието на една фирма, без значение сферата, в която е насочена. Вашият бизнес е толкова голям, колкото е неговата реклама! За да продавате,  хората трябва да ви знаят. Трябва да са ви виждали навсякъде, дори понякога да не го осъзнават.

 

Рекламиране на подсъзнателно ниво - рекламно тиксо

Създаването на уникално име и креативно лого са първите стъпки в запознаването на хората с вашия продукт. Според сферата в което се занимавате, изберете подходящия начин за рекламиране. Ние от Тиксо-ленти ще ви представим няколко ефективни метода, чрез които да подсещате вашите потенциални клиенти на подсъзнателно ниво за своя бизнес.

 

Рекламни опаковки

 

Рекламните опаковки са ефективен и оригинален начин, освен за предпазване и транспортиране на вашата стока, но и за реклама на подсъзнателно ниво. Не забравяйте - по опаковката посрещат, по съдържанието изпращат. Защото първото впечатление на клиента се създава от опаковката.

  • Рекламно тиксо с печат

Ако вашият бизнес не е голям и търсите допълнителен начин за рекламно послание към вашите клиенти, при това на ниска цена, то рекламното тиско с печат е отлична възможност. Положителен рекламен ефект би бил, ако изпращате стока в кашони или кутии, които са опаковани с тиксо с отпечатано лого и кординати на вашата фирма. 
  • Рекламно стреч фолио

Искате да увеличите популярността на търговската си марка? Рекламното стреч фолио е добър начин. Фолиото е предназначено за брандиране, като запазва и съхранява вещите при транспортиране. Предмиствата, които притежава, са, че предпазва от влага и неоставя следи. Подходящо за брандиране на лого на фирмата, промоция и стандартизирани надписи, рекламното фолио е иделнияъ начин да покажете вашето име, по неподозиран за клиентите ви начин.
 

Сувенирна реклама

 
Имате ли любима химикала в офиса, у дома или в чантата? А сега погледнете на коя фирма е. Силно вероятно е тефтерът с важни записки, офис джаджите, които използвате всеки ден и какво ли още не, да са носители на логото, за което дори и не сте подозирали. Ето няколко идеи за сувенирни реклами, които биха развили вашата рекламна кампания

 

  • Пишещи средства

 

Рекламните химикалки, моливи и други са един от най-често използваните носители за рекламното ви послание. Това е идеалният начин за доброто представяне на вашето име или дейност, както и за утвърждаване на вашия бранд пред настоящи и бъдещи клиенти. Повечето от тях се отличават с ниска себестойност.
 
  • Рекламен текстил

 

Рекламният текстил обхваща голямо разнообразие от рекламни продукти, които могат да бъдат носители на вашето рекламно послание. Примери за рекламния текстил са работните облекла, рекламните чанти, раници, чадъри, шапки и др.
 
  • Рекламни офис аксесоари

 

Офис аксесоарите носят рекламно послание в ежедневната употреба в офис средата. Всички онези офис джаджи, прилежно подредение на вашето бюро създават "присъствие" на работното място. Какво по-добро от това, името или дейността, с която се занимавате, да са опечатани на всевъзможни предмети.
 
Сувенирната реклама включва още всичко онова, което може да се докосне и види в ежедневието. Отпечатвайки логото или кординатите си, ще подсещате клиентите си дори те да не го осъзнават. Оставете следа, вашият бизнес е толкова голям, колкото е и вашата реклама. Използвайки различни методи за реклама, накарайте хората да знаят за вас и вашия бизнес.
 
 - Извинете, познаваме ли се?
 - Мисля, че сме се виждали, някъде.
 

Напишете коментар