Хартиено тиксо с печат

Публикувана от SEOMAX 04/11/2016 3 коментар(а)

Хартиено тиксо с печат?

 

Освен PVC и полипропиленово тиксо, предлагаме на нашите клиенти и брандиране на хартиени опаковъчни ленти.

 

Описание на продукта Сила на залепяне: средна    
Предназначено за леки и средно тежки кашони    
Природосъобразен материал и лесен за рециклиране    
Носещ материал – крафт хартия 60 g/m2
Технически данни Цвят на основа: кафяв или бял    
Размери: различни според потребностите на клиента.
Флексопечат - от 1 до 6 цвята по скалата на Пантон    
Подходящо за рабора с ръчен диспенсър
Тираж От 720 бр. / ролки
Доставка До 4 седмици

 

В зависимост от вашата дейност ( продукти, които предлагате или услуги) хартиено тиксо с печат може да бъде по-подходящо решение при презентиране на вашата фирма. Опаковъчната хартиена лента се предлага в два цвята – кафяв и бял. Важно е да отбележим, че при отпечатване трябва да се спазват някои насоки ( например дебелина та на линията не трябва да бъде по-малка от. 1мм…), но с удоволствие ще изготвим за вас проект - напълно безплатно. И не само това - от нас ще получите и безплатно клише.

 

Като основа на хартиено рекламно тиксо се използва 60 г крафт хартия. Тя може да се рециклира и е устойчива на разкъсване. За разлика от PVC лентите , които са вредни за околната среда , хартиените ленти са екологично чист продукт . Ако за вас е от голямо значение въздействието върху околната среда тя е най-добрата алтернатива за вас!

 

Относно печата на тиксото се използва флексографски способ и цветова гама от скалата на Пантон. При оформление на лентата са налични различни дължини на клишето. Просто ни изпратете вашето лого и ние ще създадем според Вашите желания шаблон.

 

Ние можем да предложим правилната лента и ще се радваме да ви бъдем полезни !

3 коментар(а)

Светослав Тошков:
08/03/2017, 06:44:54 PM, electronicsbg.com
Отговор

Здравейте, може ли да ни дадете цена за хартиено тиксо с реклама от един или два цвята. Тиража от 720бр. минимален ли е? Като цената може да е за 20 или 30 мм широчина. Благодарим ви предварително!

Николина Мемцова:
12/02/2020, 04:16:57 PM
Отговор

Здравейте. Каква е цената за бяло хартиено тиксо с лого от два цвята? Благодаря Ви!

Росица Ангелова:
27/04/2020, 05:34:34 PM, npack.eu
Отговор

Здравейте! Казвам се Росица Ангелова и съм част от екипа на фирма Енпак. Във връзка с нуждите на нашето производство бихме искали да поръчаме книжно тиксо с печат. Преди да направим поръчка, искам да попитам дали може да поръчаме 2 бяло и 2 ролки кафяво тиксо без печат , 48 мм ширина, за да можем да тестваме здравината на тиксото и дали би ни свършило работа. Каква би била цената при печат в 1 цвят, лого, тиксо 48 мм ширина, за минималното Ви количество? Оставам на разположение, за допълнителни въпроси и коментари Успешнен ден Росица Ангелова

Напишете коментар