Промо – тиксо: рационално решение на рекламни задачи

Публикувана от Сияна 12/01/2017 0 коментар(а)

Тиксото е намерило широко приложение в дома, търговията и индустрията. То е получило широко разпространена като опаковъчен материал и днес в производството има различни видове прозрачна, цветна и кафява продукция.

 

Промо-тиксо за бизнеса. Рекламно тиксо с лого и надпис

 

 

 

 

Използването на различни цветове позволява да се съчетаят опаковките на продуктите с етикета. Една от последните новости, които се произвеждат от много производители е самозалепваща се лента с лого, за решаване на редица проблеми, свързани с превоз и опаковане на стоки. Тя има и друго име - промо лента. Това е тиксо, на което според желанието на клиента се нанася контактна или рекламна информация. Като информация може да се използва телефон или адрес, лого или търговска марка.

 

Предимства на промо-тиксото

 


Сред предимствата на приложение на промо - тиксото са изпълняваните от него имиджови и рекламни функции, както и факта, че много лесно може да се придобие тази продукция. Промо - тиксото е един от основните способи за популяризиране на марката или продукта. Важен е и този факт, че промо-тиксото съществено увеличава съдържанието на информацията на опаковката на стоката. Друго предимство на използването му е да защитава пакетите с продукти от отваряне, което е допълнителна гаранция против фалшифициране на продукцията. Използването на промоционално тиксо позволява по-лесно намиране и складиране на стоките, тъй като опаковката веднага се отделя сред многото други. Промо-тиксото с лого или друга информация на компанията е приемлив разход за реклама дори за начинаещите бизнесмени. 

Експертите смятат, че разходите, направени от която и да е компания в производството на този тип реклама е много по-продуктивно, отколкото цената на един скъп телевизионен клип.

В наше време има изобилие от стоки в магазините, така че производителите какво ли не измислят, за да привлекат вниманието на купувачите. Всички те се борят за „място под слънцето“ и поставят своите стоки на най-благоприятните места, измислят различни промоции и отстъпки. Но никакви промоции и акции няма да са ефективни, ако за тях никой не знае. За да преминават акциите успешно и ефективно, и за да може повече клиенти да реагират на тези промоционални оферти, за тяхното провеждане трябва да се съобщава на потребителите.

С такава задача най-добре ще се справи самозалепващо
промо-тиксо с ярък надпис „Акция!“. То ще се справи с поставената задача по-добре от всеки промоутър, стоящ до рафтовете с продукция, освен това разходите за него са много по-малки от хонорара на промоутъра.
Такива опаковъчни продукти винаги се правят в ярки цветове, за да привличат вниманието на купувачите. Промо-тиксото не е прищявка, а необходимост. То олицетворява имиджа на компанията, както и осигурява ефективна рекламна компания на нейните продукти.

Дори и много производители да използват такъв подход за реклама на своята продукция, все едно всеки продукт си има своя информация на промо-тиксото, като по този начин се отличава от всички останали. Разнообразието от цветове, различната ширина на лентата, както и размера на печата способстват разпознаването и запомнянето на конкретна продукция. Освен това използването на
опаковъчно тиксо спестява време за товарене на стоката, което е много важно за бизнеса.

За да може успешно да ръководите бизнеса си, трябва да използвате всяка възможност да привлечете вниманието към себе си. Евтината и ефективна реклама на промоционалното тиксо е двигателят на търговията с отлична ефективност.

 

Напишете коментар