Нов Широко опаковъчно тиксо 75мм х 132м (акрилно, прозрачен цвят) на цена от 3,18 лв.

Прозрачно опаковъчно тиксо, ширина на ролка 75мм, дължина 132м, дебелина 45 микрона. Намира приложение при опаковане на леки и средно тежки кашони. Един кашон съдържа 24бр. Минимално количество за поръчка: 5 ролки

Тиксото е с лепилен слой на водна основа и е устойчиво на ниски и високи температури. Отличава се със сладникав мирис, дълготрайно съхранение и  издръжливост до макс. 1 година. За разлика от самозалепващи ленти с лепилен слой  хот мелт, солвент или PVC, акрилното тиксо е с по-слаба степен на лепене.  

Полезни съвети за ползване и съхранение на опаковъно тиксо:

Самозалепващата лента трябва да се използва  при температура от поне 10 ° С Повърхността на опаковката трябва да е чиста и суха. Препоръчително е да се избягва  разтягане , защото лентата може да се отдели по друг начин. Оптимален срок на съхранение  6 месеца при температура между 18 и 25 ° C . Ако нямате такава възможност и тиксото се съхранява в по-студени помещения, отделете необходимото количество  24 часа преди употреба  при стайна температура. Нешумящи лепящи ленти, солвент и PVC  могат да се съхраняват до 1 година. При всички видове тиксо е важно да бъдат предпазвани от пряка светлина и запрашване. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Широко опаковъчно тиксо 75мм х 132м (акрилно, прозрачен цвят) на цена от 3,18 лв.

  • Прегледи: 10270
  • Модел: Опаковъчно тиксо акрилно 75мм х 132м
  • Наличност: В наличност
  • 3.18 лв.
  • 3.82 лв. с ДДС

Опции

Този продукт има минимално количество на поръчка 5

или поръчайте на телефон
0879 617 718

Етикети: opakovachno, tikso, akrilno, опаковъчно тиксо