Опаковъчно тиксо 48мм х 60м (акрилно, прозрачен цвят) на цена от 1,10 лв.

Прозрачно опаковъчно тиксо, ширина на ролка 48мм, дължина 60м, дебелина 45 микрона. Намира приложение при опаковане на леки и средно тежки кашони. Един кашон съдържа 36бр. Предлага се в следните цветове: прозрачен и кафяв.

Тиксото е с лепилен слой на водна основа и е устойчиво на ниски и високи температури. Отличава се със сладникав мирис, дълготрайно съхранение и  издръжливост до макс. 1 година. За разлика от самозалепващи ленти с лепилен слой  хот мелт, солвент или PVC, акрилното тиксо е с по-слаба степен на лепене.  

Полезни съвети за ползване и съхранение на опаковъно тиксо:

Самозалепващата лента трябва да се използва  при температура от поне 10 ° С Повърхността на опаковката трябва да е чиста и суха. Препоръчително е да се избягва  разтягане , защото лентата може да се отдели по друг начин. Оптимален срок на съхранение  6 месеца при температура между 18 и 25 ° C . Ако нямате такава възможност и тиксото се съхранява в по-студени помещения, отделете необходимото количество  24 часа преди употреба  при стайна температура. Нешумящи лепящи ленти, солвент и PVC  могат да се съхраняват до 1 година. При всички видове тиксо е важно да бъдат предпазвани от пряка светлина и запрашване. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Опаковъчно тиксо 48мм х 60м (акрилно, прозрачен цвят) на цена от 1,10 лв.

  • Прегледи: 8990
  • Модел: Опаковъчно тиксо акрилно 48мм х 60м
  • Наличност: В наличност
  • 1.10 лв.
  • 1.32 лв. с ДДС
Този продукт има минимално количество на поръчка 36

или поръчайте на телефон
0879 617 718

Етикети: opakovachno, tikso, akrilno, опаковъчно тиксо